Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Мобільний консультативно-діагностичний центр ДНП «НІР» розпочав  обстеження та консультації жителів Баришівської громади. 29.08.2024

Вт, 24/09/2024


Згідно з даними Національного Канцер-реєстру України, за останні 15 років рак грудної залози посідає перше місце за смертністю серед жінок, а рак шийки матки — від 4-го до 7-го місця залежно від вікової групи. Ця статистика підкреслює високі ризики онкозахворювань серед жінок та наголошує на необхідності створення і впровадження популяційних скринінгових програм для їхньої ранньої діагностики.

29 серпня, стартувала така програма: мобільний консультативно-діагностичний центр Національного інституту раку в рамках підписаних меморандумів з Благодійним фондом «МХП-Громаді» та «Avon» розпочав обстеження та консультації жителів Баришівської громади з метою скринінгу жіночого здоров’я на базі КНП «Баришівська багатопрофільна лікарня».

За перший день роботи лікарями Інституту було обстежено 30 осіб. З них 2 особи з підозрою на новоутворення направлено на дообстеження до ДНП «НІР». Надано 120 медичних послуг та проведено одну біопсію.

Залученими фахівцями Баришівської багатопрофільної лікарні 30 особам проведено скринінг інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом та через кров, включаючи ВІЛ-інфекцію, гепатити В та С, сифіліс. Усі пацієнти також були проконсультовані лікарем-інфекціоністом.

Мешканці громади задоволені можливістю пройти безкоштовні профілактичні обстеження у висококваліфікованих спеціалістів інституту, не виїжджаючи зі своєї громади.

Ми висловлюємо щиру подяку нашим лікарям за їхню віддану працю та небайдужість до здоров’я нашого населення:

  • Юлії Ткалі та Олені Ренкас – гінекологи-онкологи;
  • Євгенію Костюченко – онкологу;
  • Андрію Любомиру – рентген лаборанту;
  • Наталії Голосовій – медичній сестрі;
  • Крістіні Кравець – медичному реєстратору;
  • Дар’ї Агеєвій – адміністратору.

Окрема подяка Олександру Яцині – координатору проєкту та медичному директору і стратегічного розвитку та амбулаторно-діагностичної роботи ДНП «НІР».

Дякуємо Галині Буняк – генеральній директорці КНП «Баришівська багатопрофільна лікарня» за турботу про здоров’я мешканців Баришівської громади, які в умовах війни тримають тил.

Робота мобільного консультативно-діагностичного центру у Баришівській районній лікарні триватиме впродовж наступного місяця. Подбайте про своє здоров’я! Скористайтеся нагодою та пройдіть профілактичні обстеження. Записатися на прийом можна через реєстратуру лікарні.

Нагадуємо: рання діагностика раку – запорука його успішного подолання!