Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Cвяткова апаратна нарада з нагоди Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України

Сб, 24/08/2024


День Державного Прапора України та День Незалежності України — одні з найважніших державних свят нашої Батьківщини. Адже синьо-жовтий стяг — це багатовічний символ державності, свободи та незалежності України. І нині, коли наша країна переживає найбільш трагічні часи за всю історію, поняття Незалежності та наших державних цінностей, набуло для кожного з нас особливого змісту та приводу для гордості.

Тож святкова нарада розпочалася з урочистого виконання Гімну України.

З теплими словами привітання до колективу звернулися генеральна директорка Олена Єфіменко та медичний директор з стаціонарного лікування Анатолій Шудрак.

З нагоди свята Дня Незалежності Президія Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я нагородила Знаком Пошани Олену Єфіменко, генеральну директорку ДНП «НІР».

Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України було нагороджено Оксану Солодяннікову, завідувачку, лікаря з радіонуклідної діагностики науково-клінічного відділення радіонуклідної діагностики та терапії з ліжками РФП у відкритому вигляді клініки радіології ДНП «НІР».

Також, з нагоди Дня Незалежності України, Почесними грамотами ДНП «НІР» було нагороджено 17 працівників інституту.

Вітаємо усіх працівників інституту із державними святами та бажаємо усім здоров’я, натхнення, перемоги та миру!