Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



До відділу дитячої онкології завітали зіркові гості та привезли замовлені маленькими пацієнтами подарунки

Пт, 16/08/2024


9 липня маленькі пацієнти дитячого відділу онкології Національного інституту раку зустрічали надзвичайно позитивних гостей! До них завітали Антонова Альона – голова громадської організації «Ліга Життя» та зірки каналів «Жаба Гадюка» і «Мінус перший канал», які привезли замовлені дітьми подарунки.

14 липня на стримі You Tube каналів «Жаба Гадюка і «Мінус перший канал» разом із громадською організацією «Ліга Життя» та зірками шоубізнес були зібрані кошти, щоб придбати для дітей подарунки, які вони з нетерпінням очікували – це ігрова консоль PS5, велетенська плазма, нові комп’ютерні ігри, комутація, і звісно, смаколики. Вся техніка буде встановлена в холі правого крила дитячого відділу де наразі розпочалися ремонтні роботи.

А поки, гості з дітьми зіграли 3 футбольних матчі однієї з новеньких ігор на консолі та плазмі у лівому крилі відділу, які у грудні цього року подарував дітям Президент України Володимир Зеленський. Зазначимо, що ця розвага користується великою популярністю та суттєво мотивує дітей.

В перших двох матчах діти та гості обмінялися перемогами, а останній закінчився з рівним рахунком! Таким результатом змагання усі залишилися задоволені та одразу домовилися про наступну зустріч!

А на згадку діти подарували гостям свої малюнки.

Символічно, що саме сьогодні, два роки назад, під час повномасштабного вторгнення був заснований канал «Жаба Гадюка», який весь цей час своїм контентом допомагає збирати кошти та робити важливі справи для дітей та військових. Продовжуючи свою місію, канал і у власний день народження не лише приймав вітання та подарунки, а й робив їх тим, кому вони необхідні.

Дякуємо усім причетним за здійснення мрій наших дітей та їх позитивні емоції.