Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



27-28 червня 2024 року у Києві відбулася Науково-практична конференція із міжнародною участю «Оновлення в лікуванні колоректального раку».

Ср, 03/07/2024


У Києві пройшла Науково-практична конференція із міжнародною участю «Оновлення в лікуванні колоректального раку» із практичним курсом колоректальної і гепатобіліарної хірургії, школа супроводу для пацієнтів зі стомами.

Організатори заходу ДНП «Національний інститут раку» та Українська спілка онкохірургії (USSO).

Мета конференції – висвітлення останніх досягнень у лікуванні колоректального раку, поширення та надання інформації про останні клінічні дослідження, їх аналіз та досвід впровадження, а також про тенденції світової доказової медицини.

Відкриття конференції відбулося 27 червня у Прем’єр готелі Русь м.Києв.

В роботі першого дня конференції взяло участь 224 учасників (offline/online).

Досвідом поділилися 29 вітчизняних доповідачів та їх закордонних колег.

Перегляд 1-го дня конференції за посиланням: https://www.youtube.com/live/PRiTELNjyEI

Конференцію відкрила Генеральна директорка ДНП «НІР» Олена Єфіменко, яка привітала учасників та побажала усім плідної роботи заради збереження здоров’я наших пацієнтів та сприяння розвитку торако-абдомінальної онкології в Україні.

28 червня у Відділенні онкоколопроктологіі ДНП «НІР» відбулися заплановані секції «Живої хірургії» на яких онкохірурги відділення разом з американськими спеціалістами провели майстер-класи з колоректальної та печінкової хірургії для українських колег онкохірургів. Були проведені три лапароскопічні втручання, а саме:

  • низька передня резекція прямої кишки;
  • лівобічна геміколектомія;
  • передня резекція прямої кишки зі збереженням лівої ободової артерії у пацієнтки після 4-х серединних лапаротомій в анамнезі.

Також в рамках конференції відбувся майстер-клас стоматерапевта Анни Фірсової та американських колег стомасеcтер Рейчел і Ліз із Чикаго по догляду за стомами залежно від їх виду, місця розташування, особливостей шкіри й оформлення калових мас. Окремо увагу приділили догляду при пролапсі стоми, стомам з норицею та особливостям постановки калоприймачів. Майстер-клас був проведений за підтримки фірми Coloplast Ukraine та фонду Inspiration Family.

Дякуємо усім лікарям за роботу, професіоналізм та досвід, яким вони щиро діляться з колегами заради здоров’я пацієнтів.