Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Чиста вода – запорука здоровʼя! Національному Інституту Раку встановлена Установка видачі безкоштовної питної води!

Ср, 31/01/2024


 Завдяки спільним комунікаціям Національного Інституту Раку  та групи компаній «НІМЕКС» і «ДАРВОДА», які спеціалізуються на розробці, виготовленні, впровадженні водоочисного та санітарно-гігієнічного обладнання, було реалізовано благодійний проект по забезпеченню людей безкоштовною питною водою у амбулаторно-поліклінічному відділі Національного Інституту Раку.

 Установка забезпечує вільний доступ до питної води найвищої якості, яка відповідає європейським стандартам:

  • Вода очищається завдяки найсучаснішій системі зворотнього осмосу з мінералізацією та фільтрам на основі кокосового активованого вугілля.
  • Додаткове знезараження ультрафіолетовим випромінюванням гарантує бактеріологічну безпеку питної води.

 Завдяки застосуванню швейцарської інноваційної технології структуризації води полегшується засвоєння мінералів, мікроелементів та ліків, що сприятиме зміцненню здоров’я та одужанню людини.

Додатково вода збагачується киснем та набуває смаку чистої джерельної води.

Установка забезпечує безконтактну видачу води у ємність споживача та адаптована для зручного використання людьми різного віку та для людей з інвалідністю. Зона подачі води знезаражується за допомогою озонування повітря.

Проект є соціально відповідальним адже «Вільний доступ до чистої води сьогодні – основа Міцного здоров’я в майбутньому» та екологічно орієнтованим враховуючи зменшення пластикових пляшок через свідоме використання багаторазових ємностей.

Керівник благодійного проекту від групи компаній «НІМЕКС» і «ДАРВОДА» та засновник проекту «Вільний доступ до чистої води сьогодні – основа Міцного здоров’я в майбутньому» – Євген Нестеренко.

Дякуємо за чисту питну воду для пацієнтів, медичного персоналу та відвідувачів амбулаторно-поліклінічного відділу Національного Інституту Раку, яка є запорукою здоровʼя! ‎