Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Дитячий онколог НІР Ксенія Болгаріна пройшла стажування в Lucile Salter Packard Children’s Hospital Stanford (США)

Пт, 05/01/2024


Лікарка відділення дитячої онкології Національного інституту раку Ксенія Болгаріна повернулася до Києва після стажування у відділенні дитячої онкології Lucile Salter Packard Children’s Hospital Stanford (США) і планує застосовувати здобутий досвід в Україні.

Упродовж місяця Ксенія Болгаріна знайомилася зі структурою команди дитячих онкологів, трансплантологів кісткового мозку та їх стратегіями лікування, маючи всі необхідні інструменти для створення “ідеального” плану лікування в кожному окремому випадку.

«Я ніби перенеслася в майбутнє! Моє стажування тривало місяць у відділенні дитячої онкології. Упродовж цього часу я спостерігала як приймаються рішення для лікування пацієнта, маючи всі необхідні інструменти. Мене надихало спілкування з багатьма провідними лікарями Lucile Salter Packard Children’s Hospital Stanford і я намагалася засвоїти максимум інформації! Вразила структура командної взаємодії, розподіл обовʼязків, рівень емпатії кожного співробітника клініки та структура ухвалення рішення щодо тактики лікування. Завдяки злагодженій роботі медичного персоналу тут відбуваються дива!», – поділилася враженнями лікарка.

Стажування у відділенні дитячої онкології Lucile Salter Packard Children’s Hospital Stanford відбулося завдяки проєкту від Help Ukraine Group та гранту Stanford Global Scholars, який профінансував її поїздку та перебування.