Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



В Національному інституті раку МОЗ України почала працювати Наглядова рада

Пн, 12/07/2021


У п’ятницю 9 липня 2021 року в конференц-залі НІР, відбулось представлення Наглядової ради.
Перше установче засідання провела Ірина Микичак, Заступник Міністра охорони здоров’я України.
Головою Наглядової ради одноголосно обрано народного депутата України, лікаря-онколога Валерія Зуба, заступником голови Наглядової ради обрано народного депутата України Оксану Дмитриеву.
Секретарем ради обрано громадську діячку, авторку проекту для онкопацієнтів Inspiration Family
Aнну Узлову.
“Специфіка роботи керівництва та колективу з наглядовою радою не в тому, щоб рада давала нам готові відповіді. Рада оцінює можливі варіанти та ставить перед колективом питання, надає рекомендації.Дискусія і можливість з’ясувати істину в діалозі — це та цінність яку несе в собі Наглядова рада.
Ключовий фактор успіху наглядової ради та колективу Інституту — довіра, повага бажання слухати, бажання працювати разом.Члени наглядової ради допоможуть нам прийняти кращі рішення.
Разом щодня ми будуємо Інститут, який робить нашу націю здоровою сильною.
Ми будуємо Інститут, який стане гарним прикладом для регіональних онкоцентрів та провідних клінік світу.
Ми відроджуємо національну медицину та розвиваємо вітчизняну науку” – зазначив Андрій Шипко, що виконує обов’язки директора НІР.
“Це важливий крок на шляху змін у провідному онкологічному центрі, до лідерства в боротьбі з онкологічними хворобами. Разом з колективом Інституту, Наглядовою радою МОЗ прагне якісних змін для лікарів та пацієнтів закладу. А вже за два тижні в Інституті раку зберуться керівники обласних онкоцентрів для обговорення актуального стану служби” – доповіла Ірина Микичак.
Розпорядження КМУ від 16 червня 2021 р. № 652-р
СКЛАД
наглядової ради Національного інституту раку

САДОВ’ЯК
Ірина Дмитрівна
перший заступник Міністра охорони здоров’я
ДМИТРІЄВА
Оксана Олександрівна
народний депутат України, заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань сучасних медичних технологій та розвитку трансплантології Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (за згодою)
ЗУБ
Валерій Олексійович
народний депутат України, голова підкомітету з питань профілактики та боротьби з онкологічними захворюваннями Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (за згодою)
ДУМАНСЬКИЙ
Юрій Васильович
головний науковий співробітник відділу моніторингу пухлинного процесу та дизайну терапії Інституту експерементальної патології, онкології і радіології імені Р.Є. Кавецького Національної академії наук (за згодою)
КУЧИН
Юрій Леонідович
ректор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (за згодою)
УЗЛОВА
Ганна Геннадіївна
директор благодійної організації “Благодійний фонд “ІНСПІРЕЙШН ФЕМІЛІ” (за згодою)
ЯРИНІЧ
Костянтин Володимирович
генеральний директор комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний онкологічний центр Кіровоградської обласної ради” (за згодою)