Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Практична конференція від фахівців ДНП «НІР» для сімейних лікарів Дніпропетровщини та Запорізької області

Чт, 17/10/2024


11 жовтня у місті Дніпро відбулася практична конференція на тему «Роль сімейного лікаря у ранньому виявленні онкологічних захворювань», організована за підтримки ПРООН в Україні та провідних фахівців Національного інституту раку.

Ця подія є важливим етапом в рамках другої конференції мультидисциплінарної команди Інституту, спеціально для прифронтових регіонів. Наша місія – підвищення рівня онкологічної грамотності серед лікарів первинної ланки, що сприятиме більш ранній діагностиці та покращенню якості надання медичної допомоги пацієнтам.

Проведені майстер-класи від провідних онкологів Інституту зустріли високу зацікавленість з боку сімейних лікарів Дніпропетровщини та Запорізької області, що підкреслює актуальність тематики та її важливість для медичної спільноти.

Ми щиро вдячні всім учасникам за активну участь та небайдужість до проблем раннього виявлення онкологічних захворювань. Ваш інтерес та залученість свідчать про нашу спільну відповідальність за майбутнє системи охорони здоров’я України.

Наступний захід з обміну досвідом вже заплановано на Полтавщині. Ми продовжуємо нашу роботу з впровадження найкращих практик у сфері охорони здоров’я задля збереження життя і здоров’я українців.