Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Науково-практична конференція «BreastGENEITY: мультидисциплінарний шлях від скринінгу до комплексної реабілітації»

Пт, 11/10/2024


У перші дні жовтня, в рамках «Рожевого жовтня» — місяця боротьби з раком молочної залоз, Національний інститут раку під керівництвом генеральної директорки Олени Єфіменко відкрив новітню освітню платформу GENEITY. Спільно з Асоціацією мамологів України, HealthHub, Інститутом педіатрії, акушерства і гінекології АМН України та Асоціацією гінекологів-ендокринологів України була організована науково-практична конференція «BreastGENEITY: мультидисциплінарний шлях від скринінгу до комплексної реабілітації».

Конференція присвячена оновленим галузевим стандартам медичної допомоги для пацієнтів із доброякісними та злоякісними патологіями молочної залози. У заході взяли участь майже 1100 учасників, як в онлайн, так і в офлайн форматах, а понад 50 вітчизняних та міжнародних спікерів поділилися своїм досвідом і знаннями.

Рак молочної залози є найбільш поширеним онкологічним захворюванням у світі, і щороку діагностуються нові випадки, що потребують вдосконалення методів діагностики та лікування. Освітня платформа GENEITY створена саме для того, щоб стати інноваційним інструментом для дослідників та лікарів, які займаються пошуком нових шляхів ранньої діагностики і лікування цього захворювання. Платформа спрямована на розвиток сучасної медицини європейського рівня в Україні.

Щиро дякуємо всім учасникам конференції за активну участь, змістовні доповіді, цікаві питання та конструктивні дискусії. Ваша підтримка та спільна робота допомагають у боротьбі з раком молочної залози, і завдяки нашим зусиллям ми зможемо врятувати ще більше життів.

Бажаємо нових успіхів і досягнень на шляху до подолання цієї хвороби!