Запис
до лікаря
×

Адреса:
03022, м. Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/43

Колл-центр
+38 (044) 334 64 18;

Підписуйтесь на наші новини: 



Фонд Сергія Притули передав портативний ручний УЗД апарат для Національного інституту раку

Пт, 21/10/2022


Національний інститут раку отримав безкоштовно від фонду Сергія Притули надсучасний портативний ручний УЗД апарат Philips Lumify.

Цей апарат позбавляє лікарів від необхідності транспортування важкохворого пацієнта і дозволяє проводити УЗ-діагностику там, де пацієнту це необхідно надаючи допомогу в тих випадках, коли інші технології недоступні або вимагають значних тимчасових витрат.

Лікарі можуть тепер провести дослідження натисненням однієї кнопки за лічені хвилини. При цьому пристрій формує точні і якісні клінічні зображення, які можна передати для експертного аналізу й отримати дистанційну консультацію.

Завдяки різним УЗ-датчикам область застосування приладу стає більш широкою. Пристрій може застосовуватися для ультразвукових досліджень серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, м’яких тканин і судин черевної порожнини та інших органів.
Це перший у своєму роді портативний ультразвуковий пристрій на базі мобільного застосування, призначений для вирішення різних клінічних завдань.